dissabte, 16 de febrer de 2013

Col·loqui sobre desnonaments en Meliana

-->
Ahir 15 de febrer per la vesprada, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Meliana, organitzat pel col·lectiu local d’Esquerra Unida, va tindre lloc un interessant col·loqui-debat amb la participació de més de 55 veïns i veïnes en el que s’abordà la dramàtica situació dels desnonaments tant al País Valencià com al conjunt de l’estat espanyol.

Al col·loqui participaren Isabel Muñoz (regidora d’Esquerra Unida de Foios i persona directament afectada per aquesta legislació hipotecària que anteposa els interessos de la banca als de les persones) i Rosana Montalban (representant de la PAH, Plataforma de Persones Afectades per les Hipoteques).

Durant el col·loqui es va analitzar la situació de les persones que veuen vulnerat el seu dret constitucional a un habitatge digne, la gran estafa que suposa aquesta legislació per al conjunt de la societat i les alternatives a aquesta situació.

L’acte va concloure amb la invitació a participar a la manifestació que aquesta vesprada 16 de febrer a les 6 i començant a la Plaça de l’Ajuntament, recorrerà els carrers de València i guardant un minut de silenci per les víctimes d’aquesta regulació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada